Om mig

Jeg er en aktiv mand på 45. Uddannet journalist fra Roskilde Universitet med Kunsthistorie som mit andet fag. Jeg har lavet radio på DR P4, arbejdet som skrivende journalist på Månedsmagasinet Lederne, og filmer og redigerer video i Final Cut Pro.

Hele mit liv har jeg arbejdet. Har kun været på offentlig forsørgelse sammenlagt to uger. Det var da jeg blev tvunget til at opgive mine vikarvagter som handicaphjælper, i en periode, hvor jeg ikke kunne få vagter nok. Jeg har heller aldrig modtaget dagpenge. Det betyde, at jeg har arbejdet med alt fra kirkegårdsgraver i Nordnorge, solgt kastanjer i vinterkuldet på Rådhuspladsen som selvstændig og arbejdet som kontorfunktionær for Københavns Universitet. Mange år har jeg også arbejdet inden for forsorgen med handicappede. Mit nuværende job er handicaphjælper for en mand i Ølstykke.

Jeg holder af genbrugstanken. Tanken om at give nyt liv til ting, der ellers bare bliver smidt ud. Jeg er en habil håndværker. Bygger selv møbler, reparerer, murer vægge, tapetserer og sliber gulve. Jeg kan også reparere en ødelagt Iphone.

På denne side vil jeg dele nogle af mine tanker, erfaringer og give gode tips og råd. Jeg håber du kan bruge noget af ad det.

Kontakt:

 

Lars Holst Bundgård

Kornblomstvej 9, 3. tv.

2300  København S

skrivende (at) gmail.com

tlf.: 616 78 616

 

Besøg også mine to andre hjemmesider:

www.artphoto.dk og www.gomc.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>