Debut som låsesmed

Jeg kan nærmest ikke komme på udgifter, der er mere sure, end parkeringsbøder, skatteregninger og penge givet ud til en låsesmed.

Nu har jeg to gange inden for en måned låst mig selv ud. Jeg har en gammel Abloy-lås på både for og bagdør. Sidst måtte låsesmeden opgive at komme ind ad fordøren med hans specialværktøj, der stikkes ind gennem brevsprækken. Årsagen er simpel. Han havde kun et standardværktøj, der var for lille til palen på min lås. Så vi måtte til  bagdøren, hvor han borede låsen op og satte en ny cylinder i. Det kostede mig den nette sum af kr. 1050,-

Da det skete for mig igen i forgårs, tænkte jeg, at det skulle være løgn. Ikke endnu en udgift til låsesmed. Så jeg overnattede hos søster, da det var sent om aftenen, og om formiddagen brugte jeg den time, jeg fik til rådighed i min svogers gårdmandsværksted og fabrikerede et værktøj til det selv. Og til min store overraskelse lykkedes det mig at komme ind. Det har jeg lavet en lille video om.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>